Skip to main content

Boka julbord i Prins Bertils Boulehall 

Julen hos oss ska vara som att komma hem till någon du tycker om. Hemlagad och familjär, med hög mysfaktor.
Här kan du samla kunder, kollegor, vänner och familj för att umgås på franskt vis över mat, dryck – och boule, så klart.

Meny Noël – julbord på vårt sätt 

Traditionella julrätter eller skaldjur? Ett julbord på vårt sätt kombinerar det bästa av flera världar. Dina gäster väljer
antingen Meny Noël, där vår kock har valt ut sina julfavoriter, eller Plateau de Mer med skaldjur och tillbehör.
Se menyer nedan.

Varva middag och boulespel. För extra krydda på eventet kan ni även boka en av våra kunniga boulevärdar som
berättar om hallens historia och leder er genom spelet.

För bokningsförfrågan
info@prinsbertilsboulehall.se
08-35 00 15

Meny Noël

785 kr per person

◊  Tre sorters sill, kallrökt lax, räkor
◊  Fransk korv & paté
◊  Julskinka, köttbullar
◊  Kalkon, anka
◊  Omelett med svamp
◊  Krämig potatissallad
◊  Fransk tomatsallad, rödbetssallad
◊  Brie, gruyère, comte, fikonmarmelad
◊  Kaffe & Bûche de Noël, Tarte Tatin med vaniljgrädde,
Créme brûlée, ris à la Malta, ostkaka med sylt, färsk frukt.

Plateau de Mer

950 kr per person

◊  Dagens ostron 2 st
◊  1/2 hummer 100 g
◊  Smögenräkor 100 g
◊  Rökta räkor 100 g
◊  Krabbklor 100 g
◊  Havskräftor 100 g
◊  Skagenröra 50 g
◊  Grillat surdegsbröd, citronmajonnäs & aioli
◊  Kaffe, Créme Caramel med bär.

Boule & bubbel 

Spelavgift 195 kr per person
Boulevärd 2 500 kr 
Välkomstbubbel, ett glas cava 115 kr per person 
Välkomstbubbel, ett glas Champagne 170 kr per person 

För bokningsförfrågan
info@prinsbertilsboulehall.se
08-35 00 15