Skip to main content

Boka event med boule, mat & dryck på en historisk plats i Stockholm

Prins Bertils Boulehall & bistro på kungliga Djurgården med veranda och inomhusbanor har plats för upp till 150 personer. Baren, restaurangen och den lilla läktaren har utsikt över banorna, vilket ger känslan av att alla deltar i samma aktivitet. Intimt, bekvämt, roligt! Sommartid öppnar vi vår veranda.

I prinsens egen boulehall lever kärleken till boulen och livets goda vidare. Hallen är en dold oas i Stockholm och kan bokas för event, bröllop, kalas, fester och julbord. Våra menyer är komponerade med omsorg och vi har många vegetariska alternativ. Har du särskilda önskemål – hör av dig! Är du ute efter ett unikt julevent, kika in på julbordssidan.

Boka egen boulevärd

När du bokar ett event i Prins Bertils Boulehall kan du välja en av våra menyer där boule ingår, eller skräddarsy ett event. För extra krydda på eventet bokar du en egen boulevärd som guidar ditt sällskap genom hallens kungliga historia, en miniturnering och skyttetävling. 

Hos oss kan du boka ett event för minimum 15 personer. Se våra menyer och dryckesmeny nedan.

För bokningsförfrågan
info@prinsbertilsboulehall.se
08-35 00 15

Grill Plateau

820 kr per person inkl boule 

◊  Ryggbiff, kycklinglårfilé, spansk chorizo
◊  Majskolv och grönsaker
◊  Smashad potatis
◊  Rödvinssås, bearnaisesås, aioli
◊  Kaffe & dessertmix med Creme Brulé, Crema Catalana & chokladmousse.

Plateau de Mer

1 075 kr per person inkl boule 

◊  Dagens ostron 2 st
◊  1/2 hummer 100 g
◊  Smögenräkor 100 g
◊  Rökta räkor 100 g
◊  Krabbklor 100 g
◊  Havskräftor 100 g
◊  Skagenröra 50 g
◊  Grillat surdegsbröd, citronmajonnäs & aioli
◊  Kaffe, Créme Caramel med bär

Buffet classique

695 kr per person inkl boule 

Kallskuret & ost: Rostbiff med remoulad, gravad lax med hovmästarsås,
charkbricka med salami & prosciutto, dagens urval av ostar.
Varma rätter: Kycklingfilé med örtsås, laxfilé med vitvinssås, potatisgratäng.
Tillbehör: Grönsallad med balsamico, ugnsrostade grönsaker, bröd & smör.
Dessert: Kladdkaka med grädde & bär.

Buffet végétarien

795 kr per person inkl boule 

Förrätter & smårätter: Minitoast med svampduxelles & tryffelolja, caprese med burrata, tomater, basilika & olivolja, rödbetstartar med getostcrème & rostade valnötter, grillade grönsaker på spett (zucchini, paprika, aubergine) med chimichurri.
Varma rätter: Svamprisotto med parmesan & tryffel, bakad butternutpumpa fylld med linser, fetaost & örter, auberginegratäng “Parmigiana” med mozzarella & basilika, ugnsrostad blomkål med saffran & citronyoghurt.
Tillbehör: Quinoasallad med granatäpple, mynta & rostade mandlar, sallad med sparris, sockerärtor & parmesan, brödbricka med focaccia, surdegsbröd & örtsmör.
Dessert: Chokladfondant med hallon & vaniljglass.

Buffet méditerranéen

895 kr per person inkl boule 

Kalla rätter: Caprese med mozzarella & tomat, grekisk sallad med fetaost & oliver, hummus, tzatziki, baba ganoush, focaccia.
Varma rätter: Grillspett, kyckling & lamm med örtkryddor, ugnsbakad lax med citron & örter, ratatouille.
Tillbehör: Bulgur med rostade grönsaker, couscous med granatäpple,
marinerade bönor.
Dessert: Pannacotta med hallon.

Buffet de luxe

950 kr per person inkl boule 

Förrätter/plock: Toast Skagen mini, carpaccio på oxfilé med parmesan &
ruccola, små bruschetta med chèvre & honung.
Varma rätter: Helstekt oxfilé med rödvinssås, ugnsbakad lax med sparris &
hollandaisesås, vitlöksstekt scampi.
Tillbehör: Potatisterrin med tryffel, grillade primörer, sallad med sparris &
parmesan.
Dessert: Chokladfondant med vaniljglass & färska bär.

Tillbehör

Le grand Palette 

520 kr per person inkl boule
◊  Charkbricka
◊  O
st, färskost, bröd & oliver
◊  Pissaladière
◊  Tartelette. 

Bubbel & snacks

Välkomstbubbel, ett glas cava 115 kr per person
Välkomstbubbel, ett glas Champagne 170 kr per person
Snacks enligt önskemål 

Alla priser är angivna inklusive moms.

Se vår dryckesmeny